نصب رایگان وردپرس
وردپرس یک سیستم سایت ساز و مدیریت محتوا، (CMS) حرفهای برای سایت بدون نیاز به کدنویسی است. حتی نیازی به برنامهنویس در ابتدای امر نیست که این خود به تنهایی به شما در صرفه جویی هزینه هایتان مخصوصا هزینه های بسیار بالای برنامه نویسی کمک میکند. وردپرس توسط متمولنوگ ساخته شده و به صورت رایگان در جهان در دسترس مردم قرار داده شد. برای دانلود وردپرس فارسی با لینک مستقیم انتهای این مقاله را ببینید.
شما میتوانید فقط با حداقل هزینه صاحب یک وب سایت کامل شوید و این وردپرس را در جهان به محبوب ترین سایت ساز مبدل کرده و تقریبا مناسب هر کسب و کاری است، از یک سایت شخصی یک صفحهای برای نوشتن رزومه شخصی خود گرفته تا یک فروشگاه اینترنتی کاملا حرفهای.
دانلود وردپرس و نصب آن یک امر رایگان و کاملا آسان و ساده است که یک فرد کم سن و سال آشنا با کامپیوتر هم میتواند پس از دیدن آموزش های رایگان و میهن وردپرس به سادگی آن را نصب و کارش را شروع کند. ما در ارتباط با نصب وردپرس یک مقاله کاملا جدا و کاملا رایگان در سایت میهن وردپرس داریم که میتوانید آن را جست و جو و کنید.
مزیت ها و معایب وردپرس
دانلود وردپرس در جهان به صورت رایگان است که این به شما کمک میکند تنها با پرداخت هزینه هاستینگ یا میزبان وبسایت شما در اینترنت سایت خود را داشته باشید.
وردپرس دارای متخصصین زیادی در ایران است که شما میتوانید به سادگی برای رفع مشکلات سیستمی خود به آن ها مراجعه و درخواست همکاری کنید . یعنی اگر شما مدیر یک وب سایت باشید نیازی نیست نگران اتفاقات فنی نا خواسته باشید چون متخصصان زیادی آماده خدمت به شما هستند و یا حتی مقالات آموزشی در میهن وردپرس موجود است که شما میتوانید خود به تنهایی مشکلات خود را رفع کنید.
شما با یک سایت وردپرسی میتوانید از هزاران قالب و پلاگین های مختلف بهرهمند شوید که این خود نیاز شما را به کد نویسی کم میکند و شما میتوانید به سادگی از پلایگن های امنیتی گرفته تا ارسال ایمیل و بهیه ساز سئو استفاده کنید بیآنکه نیازی به متخصص داشته باشید.
معایب وردپرس
به هر حال هر چیزی در جهان هستی علیرغم داشتن مزیت های فراوان میتواند از معایبی برخوردار باشد، اما برای شما علاقهمندان به وردپرس خبر خوبی دارم!
از معایب وردپرس میتوانم به ترجمه های فارسی دست و پا شکسته اشاره کنم که خوشبختانه وردپرس همیشه در آپدیت ها و بروز رسانی های خودش این مشکل را رفع میکند و هر روز در حال بهبود است.
از دیگر معایب این سیتم مدیریت محتوا میتوانم به امنیت نسبتا پایین آن اشاره کنم که این قبلا مشکل بزرگی بود، اما امروزه شما میتوانید با نصب پلاگین های امنیتی وردپرس بر روی سایت خود از حملات احتمالی به وب سایت خود جلو گیری کنید و از وارد نشدن شخص ثالث به وب سایت خود اطمینان حاصل کنید. همچنین میتوانید با استفاده از رمز های قوی و تغییر نام کاربری پیشفرض ادمین، خطر حمله و هک شدن سایت خود را به مقدار قابل توجهی کاهش دهید.
و اما خبر خوب این است که شما در وردپرس نگران هیچ چیز نباشید، چون سیستم های در حال رشد همیشه مشکلات خود را رفع میکنند و شما با دانلود وردپرس صاحب یک سیستم آپدیت شونده میشوید که همیشه برای خدمات رسانی به شما آماده است.
دانلود وردپرس رایگان است
دانلود و نصب وردپرس کاملا رایگان است و تمامی طراحانی که بابت نصب وردپرس از شما وجهی دریافت میکنند، قصد سر کیسه کردن شما را دارند.
توجه داشته باشید تنها هزینه های شما برای راه اندازی سایت، هزینه هاستینگ و قالب وبسایت می باشد و گاها اگر نیاز به افزودن پلاگینی باشد بدانید که پلاگین هایی رایگان در میهن وردپرس وجود دارد که شما میتوانید آن را نصب و فعال کنید مانند پلاگین امنیتی که در پاراگراف بالا معرفی شد.
وردپرس فارسی یا انگلیسی و تفاوت ها
سوالی که بسیاری از کاربران در ابتدای کار با وردپرس با آن مواجه می شوند این است که دانلود وردپرس فارسی یا انگلیسی چه فرقی دارند. برای یک سایت فارسی از وردپرس فارسی یا انگلیسی باید استفاده کرد. در همین ابتدا این نکته را به شما بگوییم که در ساختار هیچ تفاوتی بین سایت فارسی و انگلیسی در نصب وردپرس وجود ندارد. تنها تفاوت نسخه وردپرس فارسی یا انگلیسی در زبان پنل مدیریتی آن است. البته حتی با نصب نسخه انگلیسی نیز امکان تغییر زبان به فارسی وجود دارد.
یک تفاوت دیگر در وردپرس فارسی یا انگلیسی وجود افزونه وردپرس جلالی در نسخه فارسی می باشد. این افزونه برخی امکانات مورد نیاز فارسی زبانان نظیر تقویم شمسی، اعداد فارسی و… را در وردپرس اصلاح می کند. بنابراین برای یک سایت فارسی زبان استفاده از این نسخه کارآمد تر خواهد بود.
چند نکته در مورد تفاوت وردپرس فارسی و انگلیسی
- نکته 1: وردپرس انگلیسی امکان تغییر زبان به وردپرس فارسی را دارد.(و بر عکس!)
- نکته 2: امکان نصب افزونه وردپرس جلالی بر روی وردپرس انگلیسی وجود دارد.
- نکته 3: با نصب وردپرس انگلیسی، تغییر زبان آن به فارسی و نصب افزونه وردپرس جلالی بر روی آن انگار که وردپرس فارسی را نصب کرده اید.
نکته: در نسخه های جدید وردپرس فارسی افزونه جلالی وجود ندارد.
تفاوت وردپرس فارسی و انگلیسی در نسخه های جدید فقط فایل ترجمه زبان است. در نسخه فارسی فایل ترجمه اضافه شده است. اما هیچ فرقی در انتخاب نسخه فارسی یا انگلیسی برای راه اندازی سایت با وردپرس وجود ندارد. پس از نصب وردپرس نیز می توانید زبان را تغییر دهید.