نحوه نمایش پرسش و پاسخ در نتایج گوگل (faq schema)
نمایش سوالات متداول در نتایج جستجو گوگل مدتی است که برای جستجوی فارسی فعال شده است. استفاده از این ویژگی باعث میشود تا اقدام به نمایش پرسش و پاسخ در نتایج جستجو کرده و پاسخ پرسشهای متداولی که مشتریان بیشتر از شما در خصوص خدمات و محصولات میپرسند درج کنید. این قابلیت کمک میکند تا به مرور ایمپرژن صفحه افزایش یافته و به دنبال آن به دلیل ظاهر متفاوتی که برای نمایش نتایج در سایت شما وجود دارد نرخ کلیک و CTR بالاتری دریافت کنید که در نهایت همگی منجر به افزایش رتبه سایت در دراز مدت خواهد شد.
در این مقاله میخواهم نحوه نمایش سوال و جواب در نتایج جستجو گوگل و سایر موتورهای جستجو مثل بینگ و یاندکس را به شما آموزش دهم که میتوانید به کمک افزونه برای سایتهای وردپرسی یا قرار دادن کد در سایتهایی که طراحی اختصاصی دارند از این ویژگی استفاده کنید. پس اگر شما هم به دنبال استفاده از این قابلیت هستید تا انتها با من همراه باشید.
داده ساختار یافته FAQ چیست؟
دادههای ساختار یافته، schema markup یا ریچ اسنیپتها سبب میشوند تا از طریق قرار دادن کدهای json-ld در سورس صفحات بتوانید اطلاعات دقیقتری از محتوای یک صفحه به موتور جستجو بدهید. به عنوان مثال یک سایت آشپزی را در نظر بگیرید.
در حالت عادی همه سایتهای آشپزی مثل سایر صفحات لینک صفحه، عنوان صفحه و توضیحات متا را در نتایج نمایش میدهند. اما گوگل ابزارهای مختلفی را برای این سایتها در اختیار قرار داده تا قادر باشند اطلاعات دیگری همچون دستور پخت، تصویر غذا، مواد لازم و اطلاعات دیگری را هم مشابه تصویر زیر نمایش دهند.
این دادهها شامل انواع مختلفی هستند که میتوانند برای سایتهای مختلفی استفاده شوند. از نمونه آنها میتوان به سایتهای زیر اشاره کرد.
- سایت فروشگاهی: قیمت محصول، تصاویر محصول، موجودی انبار
- سایت رویداد: تاریخ رویداد، قیمت بلیت، زمان رویداد بر اساس نقشه
- سایت پرسش و پاسخ: نمایش سوال، نمایش پاسخها، بهترین سوال انتخاب شده، امتیاز به سوالات
- و…
faq markup نیز یکی از این موارد است که برای سوالات متداول مورد استفاده قرار میگیرد و میتوانید پرسش بیشترین سوالاتی که کاربران و مشتریان در خصوص سایت شما دارند را در صفحات درج کنید تا در نتایج گوگل نمایش داده شود.
در ادامه این مقاله میخواهم به نحوه افزودن داده ساختار یافته faq در سایت بپردازم که به سه روش میتوانید نمایش سوالات و جواب را در نتایج جستجوی گوگل برای سایت خود فعال کرده و نرخ کلیک بیشتری بگیرید.
چرا باید از FAQ rich snippet استفاده کنیم؟
موتور جستجوی گوگل روز به روز هوشمندتر شده و ابزارهای مختلفی را در اختیار قرار میدهد تا کاربران بتوانند در زمان بسیار کوتاهی پاسخ پرسشهای خود را دریافت کنند. شاید در ظاهر شما گوگل را فقط یک موتور جستجو ببینید که کلماتی را وارد کرده و سپس نتایج از سایتهای مختلف را میبینید.
اما باید بدانید که در بطن همین کادر جستجو ابزارهای بسیار زیادی وجود دارد که برخی اطلاعات مهم را میتوان بدون اینکه وارد سایت مقصد شد به دست آورد. یکی از این ابزار که تا همین یک سال پیش برای وب فارسی غیرفعال بود استفاده از FAQ snippet است که امکان نمایش سوال و جواب را در نتایج جستجو فراهم میکند.
با استفاده از این ابزار شما میتوانید سوالات اصلی که در رابطه با محتوای صفحه است و کاربران بیشترین جستجو را برای آن انجام میدهند را در نتیجه جستجو در یک کادر دیگری نمایش دهید. این کار کمک میکند تا کاربر بدون نیاز به اینکه بخواهد وارد سایت شود، پاسخ اطلاعات خود را به دست بیاورد.
ممکن است بپرسید وقتی کاربر روی نتیجه جستجو کلیک نمیکند و وارد سایت من نمیشود پس چه منفعتی دارد که این کار را انجام دهم؟
واقعیت این است که همیشه همه کاربران اینطور نیستند که با دیدن پرسش و پاسخ و یافتن جوابهای خود وارد سایت شما نشوند. اما استفاده از این ویژگی باعث میشود تا رتبه بالاتری در نتایج بگیرید. چرا که متفاوت بودن حالت نمایش در نتایج جستجو سبب میشود نرخ کلیک سایت فوق العاده افزایش پیدا کند.
حتی اگر شما در نتیجه پنجم قرار داشته باشید، تنها به این دلیل که اطلاعات بیشتری نمایش داده شده نرخ کلیک بالاتری میگیرید و بعد از مدت کوتاهی رتبه پنجم جای خود را به رتبه اول ارتقا خواهد داد.
بنابراین توصیه میکنم که از این ابزار استفاده کنید. اما استفاده درست و استاندارد که موجب اسپم نشود.
نمایش پرسش و پاسخ در نتایج گوگل چگونه است؟
برای نمایش سوالات متداول در نتایج جستجو شما میتوانید هم از افزونه استفاده کنید و هم اینکه با ابزار schema markup generator کد نمایش سوالات در نتایج موتور جستجو را دریافت کرده و با قرار دادن در صفحه آنها را نمایش دهید. در ادامه به معرفی سه روش که این امکان را در اختیار شما قرار میدهد خواهم پرداخت.
روش اول: پرسش و پاسخ با افزونه یوست(Yoast SEO)
استفاده از وردپرس به عنوان یک سیستم ساخت سایت این روزها بیشتر از هر سیستم دیگری مورد توجه قرار گرفته است. به کمک افزونههای وردپرس میتوانید بدون اینکه نیاز باشد هزینه زیادی کنید، بسیاری از امکانات را در سایت خود پیاده سازی کنید. بی شک همه ما افزونه یوست سئو را در سایت خود نصب کردهایم. یکی از ابزار این افزونه که فعلا فقط برای ویرایشگر گوتنبرگ فعال است همین ویژگی است که امکان افزودن پرسش و پاسخ را به شما خواهد داد.
برای استفاده از این ویژگی کافی است در صفحه ویرایش نوشته یا برگه بلاک yoast را جستجو کرده و روی بلاک یواست سوالات متداول کلیک کنید.
- عنوان سوال را وارد کنید.
- پاسخ سوال را وارد کنید.
- در صورتی که تصویر مرتبطی وجود دارد با کلیک روی دکمه افزودن تصویر آن را از رسانه وردپرس انتخاب کرده یا اینکه تصویر جدیدی آپلود کنید.
- برای اضافه کردن سوالات بعدی روی دکمه سوالی اضافه کنید کلیک کنید.
با انجام این کار سوالات اضافه شده و بعد از اینکه نوشته در گوگل ایندکس شد به صورت پرسش و پاسخ در نتایج گوگل نمایش داده میشود. چون نمونه آمادهای برای دمو ندارم، نمونه این را میتوانید در دو روش بعدی ببینید که سوالات و جوابهای قرار داده شده در نتایج گوگل درست به همان شیوه نشان داده خواهند شد.
روش دوم: افزونه Structured Content (JSON-LD)
اگر از افزونه یوست سئو استفاده نمیکنید یا اینکه طبق همان نکته ای که گفتم چون احتمال دارد پرسش و پاسخ در نتایج گوگل نمایش داده نشود، میتوانید از یک افزونه جدا که به صورت اختصاصی برای همین کار درنظر گرفته شده استفاده کنید.
افزونه ای که شخصا از آن نتیجه گرفتم با عنوان Structured Content (JSON-LD) #wpsc در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که تاکنون بیش از ۱۰ هزار نصب فعال را به خود اختصاص داده و با ویرایشگر جدید وردپرس، یعنی گوتنبرگ نیز سازگاری کاملی دارد. برای استفاده از این افزونه کافی است روی دکمه زیر کلیک کرده و به کمک آموزش نصب افزونه در وردپرس آن را به لیست افزونههای خود اضافه کنید.
افزونه پرسش و پاسخ وردپرس STRUCTURED CONTENT
با نصب و فعال سازی این افزونه هیچ تنظیمات یا منوی خاصی به پیشخوان وردپرس شما اضافه نمیشود. بلکه دکمه ای در صفحه ویرایش نوشته قرار داده خواهد شد که به کمک آن میتوانید از قابلیت FAQ snippet در وردپرس استفاده کنید. برای این منظور کافی است طبق توضیحات و تصاویری که در ادامه مشاهده میکنید، هنگام افزودن نوشته در وردپرس عمل کنید.
ابتدا باید بلاک جدیدی که به ویرایشگر گوتنبرگ با نام FAQ اضافه شده است را مشابه تصویر بالا انتخاب کنید. برای این کار میتوانید روی آیکون + کلیک کرده و بلاک FAQ را انتخاب کنید یا اینکه با زدن دستور /faq سریعتر این بلاک را پیدا کنید. بعد از پیدا کردن بلاک روی آن کلیک کنید تا به صفحه ویرایش نوشته اضافه شود.
حالا همانطور که در تصویر میبینید برای درج پرسش و پاسخ در نتایج گوگل باید سوالات و پرسشها را با کمک این افزونه به صفحه نوشته یا برگه مورد نظر اضافه کنید. برای این کار طبق شماره گذاری که در تصویر بالا انجام دادم و توضیحاتی که در ادامه شرح داده شده عمل کنید.
- ابتدا عنوان سوال خود را وارد کنید.
- پاسخ پرسش به این سوال را وارد کنید. سعی کنید پاسخها کوتاه و در کمتر از ۲۰۰ کاراکتر باشد. چرا که پرسش بیشتر اسپم شده و موجب میشود تا با مشکل نشان ندادن سوال و جواب در نتایج گوگل مواجه شوید. شما مجاز به استفاده از تگهای strong، b و a(بولد کردن و لینک دادن) در محتوای پاسخها هستید.
- اگر تصویر مرتبطی برای سوال دارید با کلیک روی دکمهی Add Image آن را آپلود کنید.
- برای اضافه کردن پرسش بعدی میتوانید روی دکمه Add One کلیک کنید تا همین باکس دوباره نمایش داده شده و سوال و جواب دوم را درج کنید.
- با استفاده از بخش select tag میتوانید Heading سوال را در قالب نوشته انتخاب کنید که بین کدام یک از تگهای H2 تا H6 باشد.
در نهایت بعد از اینکه پرسشهای بعدی را اضافه کردید با تصویری مشابه نمونه زیر مواجه میشوید که با کلیک روی دکمه Add One میتوانید پرسش دیگری اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن همه سوالات اگر به صفحه نمایش نوشته مراجعه کنید میبینید که با استایلی که افزونه برای نمایش پرسش و پاسخ در نظر گرفته است محتوا به صورت زیر نمایش داده میشود.
هر یک از باکسهای بالا حاوی یک پرسش و پاسخ هستند که قرار است در نتایج گوگل نمایش داده شوند. حالا برای اینکه نتیجه را ببینید میتوانید:
- منتظر بمانید تا گوگل محتوای شما را مجددا بررسی کرده و با ایندکس شدن نوشته، میبینید که پرسش و پاسخ در نتایج گوگل نمایش داده میشود.
- یا اینکه به کمک مقاله 7 ترفند برای ایندکس سریع صفحات در گوگل خودتان دستی اقدام به ایندکس مجدد از طریق گوگل سرچ کنسول کنید.
در این صورت خواهید دید که با جستجوی کلمات کلیدی برای نوشته مورد نظر در نتایج گوگل پرسش و پاسخ با موفقیت نمایش داده شده است.
با کلیک روی هر پرسش میتوانید پاسخ آن را ببینید.
روش سوم: استفاده از FAQ Generator
در این روش میتوانید بدون نیاز به افزونه از قابلیت پرسش و پاسخ در وردپرس استفاده کنید. ابزار آنلاین مختلفی در این زمینه وجود دارند که استفاده از سایت saijogeorge.com برای این کار کمک بگیرید. این سایت ابزاری را در اختیار شما قرار داده که به کمک آن میتوانید سوال و جواب را وارد کرده و در خروجی آن یک کد در قالب JSON-LD دریافت میکنید. با قرار دادن این کد اسکریپت در محتوای صفحه میتوانید بدون نیاز به استفاده از افزونه از قابلیت نمایش پرسش و پاسخ در نتایج گوگل استفاده کنید.
برای این منظور پس از ورود به سایت مورد نظر مشابه تصویر زیر به ترتیب سوالات و پرسشهای خود را وارد کنید.
همانطور که میبینید این سایت نیز امکان استفاده از پرسش و پاسخ را مشابه دو روش قبلی که معرفی کردم فراهم کرده است. کافی است ابتدا سوال و جواب را طبق شماره ۱ و ۲ در تصویر بالا وارد کنید. سپس برای اضافه کردن FAQ دیگر روی دکمه Add Another FAQ کلیک کنید تا باکس دیگری برای قرار دادن پرسش و پاسخ باز شود(۳).
در نهایت بعد از اینکه همه سوالات را قرار دادید کد خروجی که باید برای نمایش سوال و جواب در نتایج گوگل در سایت خود نمایش دهید در کادر سمت راست(۴) در دسترس است. حالا این کد را کپی کرده و مشابه چیزی که در تصویر زیر میبینید، به کمک بلاک HTML در انتهای صفحه ویرایش نوشته قرار دهید.
در این صورت محتوا همانطور که میبینید در قالب یک کد script در سورس سایت اضافه خواهد شد که به کمک JSON-LD میتوانید نمایش سوال و جواب را در نتایج گوگل برای هر نوشتهای که به این طرق عمل کردید فعال کنید.
نکته بسیار مهم
نکته هم اینجاست که وقتی شما کد بالا را در صفحه قرار میدهید برای کاربر در قالب نوشته قابل مشاهده نیست. بلکه صرفا محتوای آن به سورس صفحه اضافه شده که توسط ربات موتورهای جستجو قابل دیدن است.
بنابراین باید محتوا را هم به صفحه خود اضافه کنید که کاربر نیز قادر به دیدن آن باشد. میتوانید از تگهای H برای عنوان سوال و از تگ معمولی p برای پاسخ پرسشها استفاده کنید. یا اینکه خلاقیت به خرج داده و از آکاردئون و باکس استفاده کنید که در نمونه تصویر زیر من از این روش استفاده کردم. اما حتما دقت کنید که باید عینا متن سوال و پرسش یکی بوده و حتی کاراکتر نقطه یا فاصله هم نباید با کدی که در سورس صفحه اضافه کردید تغییر کرده باشد.
در نهایت بعد از اینکه صفحه شما مجددا ایندکس شد مشابه تصویر میبینید که پرسش و پاسخ در نتایج گوگل برای سایت فعال شده و بدون خطا نمایش داده شده است.
روش چهارم: نمایش پرسش و پاسخ مطالب وردپرس با افزونه Rankmath
افزونه رنک مث که بیشتر از ۲-۳ سال نیست از ارائه آن میگذرد به عنوانی رقیبی جدی برای یوست پا به عرصه وردپرس گذاشته است. این افزونه نیز مانند یوست به شما امکان آنالیز محتوای صفحات را همراه با ابزارهای حرفهای مختلف برای مدیریت کدهای اسکیما و دادههای سئو میدهد.
در افزونه رنک مث هم اگر از ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس استفاده کنید، این امکان برای شما وجود دارد که به کمک بلاک FAQ By Rank Math بتوانید سوالات را در قالب پرسش و پاسخ در نتایج گوگل نمایش دهید. برای این منظور کافی است مطابق تصویر زیر و توضیحات ارائه شده عمل کنید.
ابتدا مشابه تصویر زیر با وارد کردن عنوان faq/ این بلاک را جستجو و پس از نمایش نتیجه روی آن کلیک کنید. یا اینکه میتوانید با زدن آیکون + برای اضافه کردن بلوک در این ویرایشگر، در کادر باز شده نام این بلاک را به صورت faq وارد کنید تا در لیست نتایج نمایش داده شده و برای افزودن روی آن کلیک کنید.
در این صورت این بلاک مانند تصویر زیر در ویرایشگر افزوده شده میشود که مطابق با شمارهگذاری تصویر میتوانید موارد مورد نظر را شخصی سازی کنید.
- در این بخش که با نام Question نمایش داده میشود، عنوان سوال را وارد کنید.
- در کادر پایین که با متن enter the answer نمایش داده میشود پاسخ را وارد کنید. دقت داشته باشید که پاسخها دارای محدودیت در نمایش نتایج گوگل هستند که برای مشاهده کامل به صورت لینک دار نمایش داده میشوند.
- برای افزودن پرسش دیگر روی دکمه Add new FAQ کلیک کنید. دقت کنید که تعداد سوالاتی که در نتایج نمایش داده میشود ۲ مورد است. سعی کنید سوالاتی که بیشترین جستجو را دارند در اولویت بالاتر درج کنید.
- با کلیک روی دکمه افزودن تصویر میتوانید تصویر در کنار پاسخ و پرسشها نمایش دهید.
- با کلیک روی آیکون زباله پرسش حذف شده و با کلیک روی آیکون چشم نیز مخفی(غیرفعال) خواهد شد.
- حالت پرسش و پاسخ را میتوانید در قالب لیست عددی، لیست گرد یا در حالت div انتخاب کنید. این گزینه برای دادن استایل میتواند کاربردی باشد.
- این گزینه برای انتخاب تگ هدینگ برای عنوان سوالات است که توصیه میشود از همان تگ H3 استفاده کنید.
- از گزینه IMAGE SIZE میتوانید برای انتخاب اندازه تصویر برای هر پرسش انتخاب کنید. این مورد هم همان حالت بند انگشتی باشد بهتر است.
- در نهایت از بخش Styling Options هم میتوانید به ترتیب برای عنوان پرسش، پاسخ پرسش و حالت لیستی پرسشوپاسخها کلاس اختصاصی تعریف کرده و با وارد کردن نام آنها در این بخش، با ظاهر دلخواهی نمایش دهید.
در نهایت با انتشار نوشته و تست گرفتن میتوانید نتیجه نمایش پرسش و پاسخ را در سایت خود مشابه سایر روشهای بالا مشاهده کنید.
چطور خطاهای سوال و جواب در نتایج گوگل را رفع کنیم؟
یکی از مشکلاتی که بعد از نمایش سوال و جواب در گوگل برای سایت ها رخ میدهد این است که بعد از مدتی این اطلاعات نمایش داده نمیشوند. با اینکه از ابزار مختلفی هم برای آنالیز آن استفاده میکنید و خطایی وجود ندارد اما باز میبینیم برای جستجوی انگلیسی فعال هستند؛ در حالی که وقتی با کلمات کلیدی فارسی جستجو کنید نمایش داده نمیشوند.
برای حل مشکل نشان ندارن سوال و جواب در نتایج گوگل باید به این چند نکتهای که در جای جای مقاله اشارهای به آنها داشتم دقت کنید:
- حتما باید در کنار کد json-ld که در صفحه قرار دارد محتوای سوال و جواب هم در صفحه برای کاربران قابل دیدن باشد. اینکه کد اسکریپت را در صفحه قرار دهید اما متن آن برای کاربر قابل مشاهده نباشد بعد از مدتی گوگل متوجه این مسئله شده و در نتایج آن را نمایش نمیدهد.
- وقتی پرسش و پاسخ را به کمک افزونهها(روش اول و دوم) اضافه میکنید، هم محتوا برای کاربر نمایش داده میشود و هم اینکه کد JSON-LD به محتوای سورس صفحه اضافه میشود. از انجایی که این کار به صورت خودکار انجام میگیرد اگر از دو بلاک جداگانه استفاده کنید که پرسش و پاسخها در قالب دو کد jsonl-ld در صفحه قرار گیرند باعث بروز خطا شده و نمایش داده نمیشود.
- استفاده از این ابزار موجب میشود تا سایت شما برای گوگل اهمیت زیادی پیدا کند. اما باید دقت کنید که از FQA rich snippet فقط باید در صفحاتی که ضروری بوده و مهم هستند استفاده کنید. استفاده بی رویه از این ابزار موجب میشود تا بعد از مدتی با مشکل نمایش ندادن پرس و پاسخ در نتایج گوگل مواجه شوید.
بررسی خطاهای سوالات متداول در گوگل سرچ کنسول(FAQ)
اما برای اینکه بتوانید خطاها را به درستی یافته و مطمئن شوید که خطایی از نظر گوگل برای صفحات سوالات متداول وجود ندارد، میتوانید از خود گوگل سرچ کنسول برای این کار کمک بگیرید.
برای این منظور مشابه تصویر بالا میتوانید با رفتن به تب Enhancements و سپس انتخاب گزینهی FAQ به خطاهایی که ممکن است در سرچ کنسول گوگل برای بخش پرسش و پاسخ وجود دارد دسترسی داشته باشید. علاوه بر این کلیه صفحاتی که این ویژگی را دارند قابل مشاهده است.
همانطور که در تصویر بالا میبینید در اینجا سه نوع گزارش را برای صفحات FAQ در کنسول گوگل داریم که با رنگ متفاوتی مشخص شده و هر یک اطلاعاتی را در اختیار ما قرار میدهند. با مراجعه به بخش Details که برای هر یک از وضعیتها وجود دارد میتوانید اطلاعاتی را ببینید که حاوی موارد زیر بوده و در ادامه آنها را بررسی میکنم.
- Status: از این ستون میتوانید وضعیت هر صفحه را بر اساس داشتن خطا، بدون خطا اما دارای هشدار یا بدون خطا مشاهده کنید.
- Type: از این ستون میتوانید نوع خطاهای مربوط به FAQ را ببینید.
- Validation: از این ستون میتوانید آخرین وضعیت برای خطا را ببینید که آیا برای رفع مشکل اقدام کردید یا خیر. اگر اقدام کرده باشید و در وضعیت قرار گرفته باشد، یا اینکه نتیجه آن مشخص شود در اینجا قابل مشاهده است.
- Trends: از این ستون میتوانید به صورت نموداری وضعیت رخ دادن خطای FAQ را بر حسب بازه زمانی ببینید که آیا نوع خطایی که رخ داده بیشتر شده یا کمتر.
- Items: از این ستون هم میتوانید تعداد صفحاتی که این خطا را دارند ببینید.
حال در ادامه به معرفی سه وضعیتی که برای صفحات FAQ وجود دارد پرداخته و به شما کمک میکنم که چطور آنها را رفع کنید.
صفحات دارای خطا(ERROR)
این نوع صفحات دارای خطای FAQ هستند که ممکن است به دلیل خطاهای برنامه نویسی استفاده از کدهای json-ld به درستی در آنها استفاده نشده باشد که برای گوگل قابل مشاهده نیستند. این صفحات با رنگ قرمز مشخص شدهاند که با فعال کردن این تب میتوانید لیست صفحاتی که دارای خطا هستند را در زیر همین صفحه در بخش Details طبق توضیحات پاراگراف بالا مشاهده کنید.
- ابتدای روی ستونی که برای نمایش وضعیتهای از نوع ERROR است و با رنگ قرمز مشخص میشود کلیک کنید.
- به پایین اسکرول کنید تا در بخش details نوع خطاها را ببینید.
- حال روی یکی از وضعیتها کلیک کنید.
همانطور که در این نمونه میبینید، ابتدا به بخش Examples مراجعه کنید و لینک صفحاتی که این نوع از خطا را دارند مشاهده کنید. با کلیک روی لینک مشابه تصویر زیر سورس صفحه که کد json-ld در آن قرار دارد نمایش داده شده و بخشی که دارای خطا است را میبینید.
با کلیک روی دکمه Inspect به صفحه تست و بررسی ویژگی FAQ rich snippet در گوگل هدایت خواهید شد که میتوانید جزییات صفحه را مشاهده کنید.
صفحات فعال، اما دارای هشدار(Valid with Warning)
این نوع صفحات دارای FAQ هستند اما ممکن است دارای هشدار باشند که بهتر است آنها را برطرف کنید. این نوع صفحات با رنگ زرد رنگ قابل مشاهده هستند.
در صورتی که چنین صفحهای دارید مشابه نمونه قبل که برای صفحات دارای خطا دیدید میتوانید نوع هشدار را مشاهده کرده و با مشاهده سورس صفحه دلیل هشدار را بدانید.
صفحات فعال و بدون خطا(Valid)
این نوع صفحات هیچ خطایی ندارند و به رنگ سبز قابل مشاهده هستند. با انتخاب این نوع از وضعیت میتوانید صفحاتی که در آنها از FAQ استفاده کردید را ببینید.
یک ویژگی دیگری که در استفاده از صفحات دارای سوالات متداول وجود دارد امکان نمایش Impressions است. با فعال کردن تیک این گزینه مطابق تصویر بالا تاثیری که استفاده از FAQ روی نرخ نمایش سایت شما در نتایج گوگل قرار دارد قابل مشاهده خواهد بود. اگر به خوبی بتوانید با این بخش کار کنید، برای هر صفحه از سایت که از بخش performance میتوانید کلمات کلیدی که آن صفحه دارای رتبه است را به دست آورده و با قرار دادن پرسش و پاسخهایی که حاوی این کلمات هستند نرخ نمایش پرسش و پاسخ در نتایج گوگل را بالاتر برده و به دنبال آن نرخ کلیک بالاتری هم بگیرید.
جمع بندی نهایی
امیدوارم که به کمک این مقاله و روشهایی که برای اضافه کردن پرسش و پاسخ به نتایج گوگل در سایت برای شما تهیه کردم موفق شده باشید بدون هیچ مشکلی از این ویژگی در سایت خود استفاده کنید.