نحوه دسترسی به آمار Ftp از طریق سی پنل
شاید از خود سوال می کنید که این همه قسمت آماری مربوط به بخش METRICS در سی پنل به چه کاری می آید. دسترسی به آمار FTP از طریق سی پنل می تواند در هدایت بازدیدکنندگان سایت به شما کمک شایان توجهی نماید.
در حقیقت با تحلیل الگوی رفتار کاربران به تعیین استراتژی برای رسیدن به اهدافتان بپردازید. اما چگونه به آمار FTP دسترسی داشته باشیم، این همان سوالی است که با دنبال کردن پاورسرور و مراجعه به قسمت Webalizer FTP پاسخ به آن را خواهید یافت.
به صورت کلی ابزار Webalizer صفحه ای خلاصه و مفید با استفاده از نمودار ها و اشکال گرافیکی ایجاد می کند و نمایی کلی و روشن از آمار و اطلاعات مربوط به بازدیدکنندگانتان می دهد. ابزار Webalizer FTP نشان دهنده آمار FTP مربوط به دامنه می باشد؛ اطلاعات مربوط به اینکه چه کسی با استفاده از پروتکل FTP از وب سایت شما بازدید کرده است. اما دروازه ورود به این مسئله نحوه دسترسی به آمار Ftp از طریق سی پنل خواهد بود.
بخشی از لاگ های بازدید و ترافیک سایت که از طریق نمودارها و جداول نشان داده می شود، به شرح زیر است:
- آمار روزانه و ساعتی
- پیوندهایی که بازدیدکنندگان از طریق آنها به وب سایت شما دسترسی پیدا می کنند.
- کدهای HTTP
- سیستم های عامل
- اطلاعات مرورگر
- کشورهای مبدا
در این آموزش نشان خواهیم داد که چگونه با استفاده از برنامه ای به نام Webalizer، آمار استفاده از FTP را در سی پنل مشاهده کرد.
مقدمه ای بر دسترسی به آمار Ftp از طریق سی پنل
حتما تاکنون مشاهده کرده اید که دو لینک Webalizer در سی پنل وجود دارد. پیوند “Webalizer” شما را به سمت آمار بازدیدکنندگان وب سایت می برد اما پیوند “Webalizer FTP” به جای اطلاعات مربوط به بازدیدکنندگان سایت، آمار اتصالات FTP مربوط به دامنه شما را می دهد.
اتصالات FTP، فایل های آپلود یا بارگذاری شده در پشت صحنه وب هستند.
آمار Webalizer FTP لاگ مربوط به کاربرانی را ثبت می کند که از طریق FTP به وب سایت دسترسی پیدا کرده اند. شما می توانید آن ها را پیگیری نموده و محبوب ترین اتصالات را بررسی نمایید. خوشبختانه دسترسی به آمار Ftp از طریق سی پنل فراهم شده و می توان این کار را به سرعت انجام داد.
اگر به یک حساب کاربری خاص برای انجام تغییرات دسترسی FTP دهید، آمار مربوط به آن در Webalizer FTP نشان داده می شود.
اعطای دسترسی به FTP در همه سایت ها کاربرد ندارد و بیشتر مخصوص وب های با کاربران زیاد می باشد. اینگونه سایت ها از قسمت های مختلف تشکیل شده اند و مدیریت هر بخش به شخص خاصی سپرده شده است.
برنامه آماری Webalizer FTP به همان شکلی عمل می کند که Webalizer و دیگر برنامه های آمار سایت با تجزیه و تحلیل و نمایش داده ها به شما در توسعه ایده هایتان کمک می کنند.
استفاده از Webalizer FTP برای مشاهده آمار FTP در سی پنل
سعی شده تا در این قسمت نحوه ورود و استفاده از ابزار Webalizer FTP به صورت کامل همراه با تصاویر متعدد نمایش داده شود. اما موضوعی که سبب تمایز این آموزش با سایر آموزش های موجود در اینترنت شده، پیش بردن ای مطلب به صورت گام به گام همراه با تصاویر است. اگر به موضوع دسترسی به آمار Ftp از طریق سی پنل علاقه مندید، ادامه مطلب را به هیچ عنوان از دست ندهید!
اما Webalizer قبلا هم ابزار مفید دیگری را در مشاهده آمار ارائه داده بود، همانطور که به آن پرداخته ایم با مراجعه به پست مشاهده آمار بازدید سایت در هاست سی پنل با ابزار Webalizer به اطلاعات مفیدی دست پیدا خواهید کرد.
مرحله اول
در اولین اقدام خود بعد از ورود به محیط سی پنل به دنبال بخش آماری METRICS بگردید. سپس بعد از یافتن آن، مطابق با تصویر زیر عبارت Webalizer FTP را از درون این بخش انتخاب کنید.
مرحله دوم
بعد از کلیک، مستقیما به صفحه این ابزار هدایت خواهید شد. همانطور که در تصویر زیر نمایش داده شده، تمام دامنه های متصل به اف تی پی حساب کاربری سی پنل شما اعم ساب دامین، ادان دامین، SSL و غیره نمایش داده شده است.
مرحله سوم
پس از کلیک بروی دامنه ای که تمایل به دیدن آمار آن دارید، با صفحه ای روبرو می شوید که خلاصه ای را از وضعیت سایت شما با پارامترهای زیر می دهد:
- Hits یا درخواست ها: در واقع هر درخواستی که به سرور ارسال می شود به عنوان یک hit ثبت می گردد. هر خط معتبر در لاگ سرور به عنوان یک hit محسوب می شود. در حقیقت این شمارنده تعداد بازدیدهای کل را در بازه زمانی مشخص نمایش می دهد.
- Files یا پرونده ها: برخی از درخواست هایی که به سرور ارسال می شود نیازمند پاسخی از آن می باشند که این اتفاق رخ داده file نامیده می شود؛ به عبارتی دیگر تعداد کل بازدیدهایی که باعث شده سررور چیزی را برای بازدیدکننده ارسال کند.
- Pages یا صفحات: آدرس های اینترنتی که از طرف بازدید کننده مورد درخواست قرار می گیرد. تفاوت این مورد با hits در این است که فقط URL ها را ثبت می کند.
- Sites یا سایت ها: تعداد کل آدرس های IP منحصربفرد و نام میزبان هایی که به سرور درخواست ارسال می کنند.
- Visits یا بازدیدها: هنگامی که یک IP درخواستی را به سرور ارسال کند و از آن زمان پیشفرض 30 دقیقه گذشته باشد و دوباره از سوی همان IP درخواست جدیدی ارسال شود به عنوان دو بازدید ثبت می گردد. تعداد این اتفاقات شمارنده Visits را تغییر می دهد.
- Kbytes یا کیلوبایت: همچنین با عبارات Kilobyte و KB شناخته می شود و معادل 124 بایت است. این اندازه داده منتقل شده برای درخواست های انجام شده می باشد.
در پایان
تمام بخش های سی پنل نیاز به آموزش دارند و استفاده صحیح از آن ها می تواند به شما در پیشبرد اهدافتان کمک کند.
سایت پاورسرور پر شده از مطالب متفاوتی که می تواند در ادامه راه به شما کمک کند.