مشاهده بررسی نسخه وردپرس سایت
وردپرس نیازی به معرفی در دنیای دیجیتال ندارد. اما کسانی که به تازگی کار با آن را آغاز نموده اند، به بررسی نسخه وردپرس سایت در برخی شرایط نیاز پیدا می کنند. برای یادگیری بهتر این سیستم مدیریت محتوای محبوب نباید از آموزش های اساسی آن چشم پوشی کرد. اخیرا یکی از کاربران وردپرس که اتفاقا سابقه خوبی در استفاده از این سیستم داشت، سوالی را در مورد دانستن ورژن وردپرس نصب شده پرسید. همین سوال چراغی را در ذهن ما روشن کرد تا در پاورسرور به بررسی ابعاد مختلف این اقدام به ظاهر پیش و پا افتاده بپردازیم.
وردپرس تنها سیستم مدیریت محتوا در دنیای وب به شمار نمی رود. اما به قطع یقین، در زمینه خود پیشرو بوده و از کاربرپسندترین آن ها به حساب می آید. این پلتفرم سورس باز است درنتیجه قابلیت های بالایی برای شخصی سازی در اختیار شما قرار می دهد. اگر از این سیستم برای راه اندازی سایت خود استفاده نموده اید، بررسی نسخه وردپرس از جهاتی می تواند مفید باشد.
چگونه نسخه وردپرس سایت را بررسی کنیم؟
هنگامی که آخرین نسخه وردپرس را جستجو می کنید، گوگل مرتبط با آن نتایج زیادی را در همان صفحه اول نمایش می دهد. تقریبا از معرفی وردپرس 16 سال می گذرد که امروزه با نسخه اولیه تفاوت های زیادی پیدا کرده و بسیار تکامل یافته تر می باشد. ویژگی های بیشتری در اختیار شما قرار گرفته و کار با آن تا حدود زیادی آسان شده است. همچنین دسترسی به آن از نحوه نصب گرفته تا ایجاد تغییرات با روش های راحتی انجام می شود و دشواری خاصی ندارد.
راه های آسان برای بررسی نسخه وردپرس سایت
یکی از چیزهایی که باید به دقت آن را مورد بررسی قرار دهید، نسخه وردپرس وب سایت شماست. مقداری که در این موضوع دقیق شوید، از ارتباط ورژن وردپرس با کارایی سایت باخبر خواهید شد. به همین سبب باید راه های بررسی نسخه وردپرس را بدانید و هدف ما را از طرح این موضوع درک کنید.
بریم سر مغز مطلب?
راه اول: ورژن وردپرس را از پیشخوان پیدا کنید.
ساده ترین روش برای بررسی نسخه وردپرس ورود به پیشخوان آن می باشد. وردپرس یک داشبورد کامل از امکانات و قابلیت های مختلف را در اختیار شما قرار می دهد و به خوبی از شما پشتیبانی خواهد کرد. اگر نسخه وردپرس شما قدیمی شده باشد، به صورت خودکار پیامی مبنی بر نیاز به بروزرسانی دریافت خواهید نمود. با کلیک روی پیوند نشان داده شده می توان نسخه وردپرس را به آخرین ورژن بروزرسانی کرد.
با این حال اگر می خواهید بروزرسانی وردپرس را به صورت دستی بررسی کنید، باید از قسمت پیشخوان در منوی سمت راست روی بروزرسانی کلیک نمایید. اگر از آخرین نسخه استفاده می کنید، در این صفحه به شما ورژن آن نشان داده می شود. تصویر زیر به شما در درک بهتر این مسئله کمک می کند:
روش دوم: بررسی نسخه وردپرس سایت از طریق پرونده version.php
همواره روش های مختلفی برای اینکار وجود دارد که شاید تا حالا با آن ها آشنایی نداشته باشید. این روش پیچیده تر از راه بالاست اما به شما در بررسی نسخه وردپرس کمک می کند. در ابتدا به حساب میزبانی وب ورپرس خود وارد شوید و به دایرکتوری اصلی سایت public_html بروید.
سپس وارد پرونده wp-includes شوید و در این صفحه فایل version.php را بازکنید:
روش سوم: نسخه وردپرس را از قسمت Page Source پیدا کنید.
اگر به هر دلیلی قادر به ورود به پیشخوان وردپرس و حساب میزبانی وب نباشید و اطلاعات کاربری خود را گم کرده باشید، راه آسانی نیز وجود دارد. در صورت فراموشی اطلاعات کاربری نمی توانید از روش های فوق استفاده کنید و باید از طریق Page Source اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنید.
به طور کلی برچسب های متا HTML شامل اطلاعات نسخه وردپرس نیز می باشد، چراکه این تگ پیش فرض در سایت وردپرس است. البته می توان به خاطر دلایل امنیتی این حالت را غیرفعال نمود اما اگر این اقدام انجام نشده باشد، نسخه وردپرس نمایش داده می شود.
برای بررسی نسخه وردپرس سایت بعد از ورود به آدرس اینترنتی آن، کلیک راست کرده و سپس View page source را انتخاب کنید. در این حالت به برگه جدیدی منتقل می شوید که در آنجا کدهای HTML صفحه را مشاهده می کنید. همچنین برای میانبر می توانید از دکمه های Ctrl+F بدین منظور استفاده کنید.
شما می توانید از مطالب مفید موجود در وبلاگ پاورسرور استفاده کنید و روند توسعه سایت خود را تسریع بخشید. موضوعات کاربردی زیادی در بخش آموزش وردپرس مطرح شده که کار با این سیستم مدیریت محتوا را آسان می کند. شما می توانید با اشتراک گذاری این مطلب در رسانه اجتماعی، بر محبوبیت ما بیافزایید.