صفحه ورود به وردپرس را چگونه پیدا کنیم؟
همه ی ما در ابتدای راه از مسائل پیش و پا افتاده ای مانند اطلاع از صفحه ورود به وردپرس بی خبر بوده ایم. اما کاربران حرفه ای تر به دنبال تغییر آدرس URL آن جهت افزایش امنیت وب سایت خود هستند. در این محتوا به یکی از این دو موضوع مهم خواهیم پرداخت. بنابراین در پاورسرور به شما مطالبی را خواهیم آموخت که برای مبتدیان و کاربران با سابقه تر مفید واقع خواهد شد. خواندن ادامه مطلب را به شما توصیه می کنیم!
خیلی واجبه نگاه آسونی اولش نکنین ادامش میخوام بگم چطور عوضش کنین که هکرها ندونن صفحه ورودتون چیه و در امون بمونین
بسیاری از کاربران، کارشناسان فنی ما را با سئوالات مختلفی روبرو کرده اند؛ صفحه ورود به وردپرس کجاست؟ یا چگونه به وردپرس وارد شوم؟ از متداول ترین مباحث مطرح شده از سوی کاربران وردپرس بوده است.
اگر چنین سئوالاتی در ذهن شما جاری است، تنها نیستید. موضوع مطرح شده بعد از نصب وردپرس به روی هاست امری معمول است و به کرات رخ می دهد. گاهی واقعا ورود به صفحه وردپرس و استفاده از ابزار پیشخوان آن گیج کننده خواهد بود و نیاز به آموزش دارد.
در حقیقت تا به پیشخوان وردپرس وارد نشوید، قادر به استفاده از گزینه های سفارشی سازی برای ایجاد تغییرات لازم در وب سایت نخواهید بود.
برای اینکه سایت خود را به پدیده ای جذاب تبدیل کنید به سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیاز خواهید داشت.
بنابراین برای دسترسی به داشبورد وردپرس و اعمال تغییرات در آن باید به صفحه ورود به وردپرس دسترسی داشته باشید. در حقیقت این صفحه پلی برای ورود به صفحه مدیریت وب سایت شماست.
چرا به صفحه ورود به وردپرس نیاز داریم؟
با ورود به وردپرس، می توانید به داشبورد یا صفحه کنترل پنل خود دسترسی پیدا کنید. از طریق داشبورد می توانید، تمام صفحات و نوشته های خود را ویرایش کنید. افزونه های مختلف را نصب یا حذف کنید و اساسا کل وب سایت خود را مدیریت نمایید.
صفحه ورود به وردپرس چیست؟
راه های های ورود به پیشخوان وردپرس بسیار شبیه یکدیگرند. اگر به صورت اصولی نصب وردپرس روی هاست را دنبال کرده باشید، برای ورود به وردپرس باید /wp-admin یا /admin را به بعد از آدرس URL وب سایت خود وارد کنید. به طور مثال:
www.yourdomain.com/wp-admin
یا
www.yourdomain.com/admin
حداقل یکی از دو آدرس اینترنتی بالا باید شما را به صفحه ورود به وردپرس هدایت کنند. اگر این دو کار نکرد، می توانید /wp-login.php را امتحان کنید. به طور مثال:
www.yourdomain.com/wp-login.php
با این حال، اگر وب سایت وردپرس خود را در یک زیر دامنه نصب کرده باشید، کمی اوضاع پیچیده تر خواهد بود.
چگونه صفحه ورود به وردپرس را برای ساب دامین یا دایرکتوری های فرعی پیدا کنیم؟
اگر وردپرس را به روی یک ساب دامین نصب کرده باشید، برای ورود به سیستم مدیریت محتوا باید ساختار URL های دیگری را در آدرس بار مرورگر خود وارد کنید. به طور مثال:
Subdomain/yourdomain.com/login
یا
Subdomain/yordomain.com/wp-login.php
اگر نصب وردپرس را در یک دایرکتوری مخصوص انجام داده باشید، برای ورود به پیشخوان باید آدرس اینترنتی زیر را وارد کنید:
www.yourdomain.com/wordpress/login
یا
www.yourdomain.com/wordpress/wp-login.php
چگونه ورود به صفحه وردپرس خود را به خاطر بسپاریم؟
همیشه امکان دارد که نشانی اینترنتی ورود به وردپرس خود را فراموش کنید.
برای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقاتی و هنگ کردن شما برای ورود به صفحه پیشخوان وردپرس هنگام مدیریت وب سایت پیشنهاد می کنم که کارهای زیر را انجام داده و از زندگی بیشتر لذت ببرید. همینطور شاید حوصله وارد کردن اطلاعات کاربری خود را ندارید. پس پیشنهاد میکنم که دو راه زیر را دنبال کنید:
نشان گذاری و بوک مارک کردن ورود به وردپرس
می توانید از مرورگر خود کمک بگیرید و همیشه می توان صفحه ورود به وردپرس را در مرورگر خود علامت گذاری کنید. بنابراین دیگر لازم نیست تا برای دسترسی به پیشخوان وردپرس نشانی اینترنتی را در مرورگر وارد کنید. تنها با یک کلیک موس به هدف خود برسید!
استفاده از گزینه مرا به خاطر بسپار!
اگر برای هربار ورود به داشبورد وردپرس از وارد کردن اطلاعات کاربری خود خسته شده اید، راه بهتری را سراغ داریم. خوشبختانه سیستم مدیریت محتوای وردپرس گزینه ای به نام “مرا به خاطر بسپار” را بدین منظور تعبیه نموده است. در چنین حالتی جزئیات ورود شما به داشبورد وردپرس در خاطر آن می ماند و نیاز به وارد کردن مجددا آن نیست.
این امکان به شما اجازه دسترسی به پیشخوان وردپرس بدون وارد کردن اطلاعات کاربری را می دهد. اما هرآنچه که در این مطلب گفته شد، حفره امنیتی را برای دسترسی هکرها باز می گذارد که باید آن را رفع کرد.
شما می توانید با سر زدن به تمام قسمت های وبلاگ پاورسرور مطالب مفیدی را جهت توسعه وب سایت خود بیابید. بخش آموزش وردپرس شامل اطلاعات زیادی در مورد این سیستم مدیریت محتواست که توانسته انتظارات کاربران ما را برآورده کند.