افزایش سرعت ووکامرس در وردپرس
وردپرس همچون سفینه فضایی بزرگی قابلیت های فراوانی را برای اجرا دارد اما این موضوع آن را کمی سنگین نموده است. افزایش سرعت ووکامرس در وردپرس می تواند موجب بهبود وضعیت سایت و افزایش سرعت لود آن شود. بعد از نصب وردپرس نخستین قدم شما انجام اصلاحات ساختاری و شخصی سازی سیستم برای بهره وری بیشتر از آن است.
افزونه WooCommerce قابلیت های فراوانی دارد و صفحات محصولات شما را تشکیل می دهد. با این حال نیاز به بهینه سازی ووکامرس ضروری می باشد و در ادامه از پاورسرور نکات مهمی را در این مورد برایتان بازگو خواهیم نمود.
چطور باعث افزایش سرعت در وردپرس شویم؟
از هر مدیر مارکت یا فروشگاه فعال در فضای وب که پرسیده باشید، نگرانی مشترکی در مورد سرعت سایت دارند. با وجود توسعه اطلاعات در این زمینه دیگر نمی توان ادعا نمود که فروشگاه و ووکامرس آهسته می تواند هزینه های زیان باری برایتان داشته باشد. بر همگان واضح گشته که معیارهای بازدید از سایت، میزان فروش، اعتبار سایت، وفاداری کاربران و غیره کاهش پیدا می کند.
همین مسئله باعث شده تا بسیاری از وبمستران اهمیت زیادی برای افزایش سرعت ووکامرس در وردپرس قائل شوند و برای بهبود وضعیت خود به تکاپو بیافتند. در مطلب امروز سعی می کنم تا تمام نکات را برای بهبود وضعیت ووکامرس بیان کرده و شما را از اهمیت آن در دیده شدن سایت آگاه نمایم.
زمان بهینه برای لود سایت چیست؟
با اینکه هنوز هیچ مرجع رسمی برای زمان بارگذاری سایت عدد مشخصی را اعلام نکرده اما متخصصین این حوزه از علاقه موتورهای جستجو برای نمایش سایت های با لود تایم زیر 2 ثانیه پرده برداشته اند. همانطور که مشخص شده این زمان بر بهبود وضعیت سایت اثر فوق العاده ای خواهد گذاشت.
با این حال افزایش سرعت ووکامرس در وردپرس به عنوان یکی از پارامترهای مهم در این خصوص معرفی می شود.
شما می توانید در گام اول سرعت بارگذاری سایت خود را با ابزار های آنلاین معتبر تخمین بزنید. برخی از آنها در زیر آورده شده است:
خوشبختانه ما در گذشته آموزش تست سرعت سایت با ابزار آنلاین Webpagetest را در وبلاگ پاورسرور قرار داده ایم که مطالعه آن را ضروری می دانیم!
10 نکته مهم برای افزایش سرعت ووکامرس در وردپرس
بدون مقدمه و حرف اضافه بیایید 6 نکته ای را بگوییم که عملکرد فروشگاه سایت شما را بهبود می دهد. پس بی درنگ و به ترتیب برایتان مواردی را مطرح می کنیم که شاید کم و بیش شنیده باشید اما عمل به آن ها را فراموش کرده باشید.
1. تمیز شروع کنید.
با وارد کردن محصولات خود در ووکامرس پایگاه داده شما کمی درهم و برهم می شود، در نتیجه عملکرد آن کند خواهد شد. در ادامه چند مورد از کارهای لازم برای شروع تمیز را برایتان ذکر می کنیم:
- محدود کردن تعداد افزونه های نصب شده
- استفاده از افزونه WP-Optimize برای تمیز کردن پایگاه داده
- محدود کردن منابع خارجی(اسکریپ، فونت و غیره)
- حذف ابزارک های بی مورد و ابزارهای اشتراک گذاری
- پرهیز از قرار دادن تبلیغات در صفحات فروشگاه
2. بهینه سازی تصاویر محصولات را فراموش نکنید!
بهینه سازی تصاویر محصولات اثر فوق العاده ای بر عملکرد سایت شما خواهد گذاشت. در واقع تصاویر همان کیلوبایت هایی می باشند که هنگام بارگذاری صفحه بر زمان موثرند. در نتیجه تصاویر بهبود یافته میزان حجم صفحه را تا مقدار قابل توجهی کاهش می دهند و ووکامرس را برای عملکرد بهتر آماده می کنند. همچنین پهنای باند مصرفی سایت شما کمتر می شود و از پر شدن بی فایده منابع هاست جلوگیری می کنند.
ببینید من نسخه نمی خوام بپیچم بهتون اندازه و عدد بگم چون اعداد به عملکرد و نوع سایت شما هم وابستس و نمیشه برای همه یکسان در نظر گرفت. واسه همین استراتژی کلی رو اعلام می کنم:
- تصاویر غیرضروری را پاک کنید.
- فرمت بهینه عکس را برای سایت خود انتخاب کنید.
- ابعاد تصاویر را در نظر بگیرید.
- فشرده سازی تصاویر را فراموش نکنید.
- ریسپانسیو بودن تصاویر
3. بهینه سازی کدهای وب سایت
تعداد پرونده ها و کدهای موجود در ووکامرس نیز حائز اهمیت است. تعداد زیاد آیتم ها می تواند تا حد زیادی ووکامرس را کند نماید، چراکه مرورگرها برای هر بار نمایش صفحه محصول فایل های بزرگی را بارگذاری می کنند. اما پارامترهایی وجود دارد که می تواند روی این سرعت موثر باشد که برایتان ذکر می کنیم:
- فشرده سازی پرونده
- مدیریت منابع CSS
- کمینه سازی فایل های JavaScript
- اصلاح کدهای ساختار HTML
4. مسیرها را به حداقل برسانید.
این مبحث کمی به تجربه کاربری بر می گردد و به UX سایت شما وابسته است. هر بار که شخصی روی پیوندی از فروشگاه شما کلیک می کند، سرور بازدیدکننده را به مسیر جدیدی هدایت می کند. همین مسیرهای اضافی می تواند شما را از رسیدن به هدف دور کند و زمان آن را افزایش دهد. در نتیجه این امر باعث کندی و ترک بازدید کننده از سایت خواهد شد و نرخ Bounce Rate را افزایش می دهد. اگر اطلاعات بیشتری در این مورد می خواهید حتما به پست نحوه کاهش Bounce Rate سر بزنید!
5. از ابزار کش سرور و مرورگر استفاده کنید.
کش حافظه وب سایت با اینکه برای کاربران جدید آنچنان اثری ندارد اما برای بازدید کنندگانی فوق العاده است که بیش از یک بار به سایت شما سر زده اند. با کش سایت، سرعت دسترسی آن ها به محصولات شما تا حد زیادی بالا می رود.
افزونه های زیادی برای این امر در مخزن وردپرس قرار داده شده اما برخی از آن ها واقعا شاخصه های اثر گذاری دارند. بهتر است که با مطالعه دقیق بهترین افزونه کش سایت را انتخاب کرده و روی سایت خود نصب نمایید.
6. طراحی وب را بهبود بخشید.
عملکرد خوب همیشه با طراحی خوب آغاز می شود. باید به طراحی سایت خود اهمیت بدهید و و المان هایی را به کار بگیرید که در عین جذابیت سرعت سایت شما را کاهش ندهد. آیا واقعا لازم است که از فیلم ویدیویی HD برای نمایش محصولات خود استفاده کنید؟
فراموش نکنید که عناصر طراحی تاثیر مستقیمی بر افزایش سرعت ووکامرس در وردپرس خواهد گذاشت. صادقانه باید اعلام کنیم اگر عملکرد سایت اولویت دارد، مجبورید یک انتخاب را انجام دهید: طراحی یا عملکرد؟
امیدواریم تا اینجا مطلب، موادر خوبی را در اختیار شما قرار داده باشیم. اما برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد توسعه سایت شما را به مطالعه قسمت های مختلف وبلاگ پاورسرور دعوت می کنیم. به طور مثال بخش آموزش وردپرس به طور تخصصی به مباحث مربوط به این سیستم مدیریت محتوا می پردازد.