نحوه اضافه کردن افزونه گوگل آنالیتیکس برای وردپرس Google Analytics
همیشه آمار و ارقام به عنوان نمونه ای تجربی مسیر حرکت ما را در حوزه وب مشخص می کند. تحلیلگر سایت با نام افزونه گوگل آنالیتیکس برای وردپرس با جمع آوری اطلاعات مربوط به ترافیک ورودی نقش ویژه ای در پیشرفت سایت شما خواهد داشت. باید اعلام کنیم که این افزونه تحلیلگر به جرات قدرتمندترین در نوع خود می باشد و داده های واقعی را جهت بررسی به شما می دهد. برای اینکه بدانید چگونه باید افزونه تحلیلگر گوگل را روی وردپرس نصب کنید، حتما ادامه مطلب را از پاورسرور بخوانید!
آیا می خواهید آمار Google Analytics را از داشبور وردپرس خود بررسی کنید؟
نصب افزونه گوگل آنالیتیکس برای وردپرس باعث شده تا به راحتی به آمار سایت خود دسترسی پیدا کنید و بر ترافیک ورودی نظارت داشته باشید. بنابراین لازم نیست همیشه برای ردیابی کاربران خود به حساب Google Analytics وارد شوید، به خصوص به خاطر تحریم کردن IP های ایرنی از سوی گوگل.
اگر هنوز با چرایی این کار مسئله دارید، توصیه می کنیم که حتما به پست مزایای نصب گوگل آنالیتیکس در وردپرس سری بزنید!
بر اساس این گزارش ها می توان به یافتن راهی برای بهینه سازی محتوای وب جهت افزایش فروش محصول و بازدید کننده اقدام نمود. توجه داشته باشید که برای درک صحیحی از نحوه عملکرد سایت نیاز به ابزار تحلیلی پیدا خواهید کرد. در این مطلب به شما نشان می دهیم که چگونه نسبت به نصب افزونه گوگل آنالیتیکس برای وردپرس اهتمام ورزیده و آمار را مشاهده کنید، بدون اینکه مستقیما به سایت Google Analytics وارد شوید.
محبوب ترین گزینه گوگل برای مشاهده آمار افزونه MonsterInsights می باشد.
مشاهده آمار بازدید کننده سایت روی پیشخوان وردپرس با افزونه گوگل آنالیتیکس
محبوب ترین گزینه گوگل برای مشاهده آمار در پیشخوان وردپرس افزونه MonsterInsights می باشد. این افزونه علاوه بر قرار دادن امکانات عمومی برای مشاهده آمار بازدیدکنندگان، گزارش های پیشرفته تحلیلی مانند ردیابی تجارت الکترونیکی، ردیابی بارگذاری ها و موارد دیگر را بدون نوشتن یک خط کد فراهم می کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این افزونه می توانید به صفحه آن در سایت WordPress.org مراجعه کنید.
بیایید نحوه استفاده از این افزونه را بعد از اضافه کردن به داشبورد وردپرس بیاموزیم.
نصب کردن افزونه گوگل آنالیتیکس برای وردپرس
اولین قدم شما نصب افزونه تحلیلگر MonsterInsights به روی پیشخوان وردپرس است. برای اطلاعات بیشتر در این مورد به آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از نصب افزونه به پیشخوان وردپرس بروید و از منوی گوگل آنالیتیکس گزینه تنظیمات را انتخاب کنید. حال به صفحه ای هدایت می شوید که باید مقدمات اولیه برای ردیابی کاربران را بچینید. اولین اقدام تایید هویت گوگل از سوی شماست که در تصویر زیر نشان داده شده است:
توجه داشته باشید که پیش از نصب این افزونه ابتدا باید سایت خود را در گوگل آنالیتیکس ثبت کرده باشید. جای نگرانی نیست! چراکه ما قبلا در پستی با عنوان نحوه ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس تمامی مراحل را به طور کامل توضیح داده ایم.
بنابراین در این مرحله به روی دکمه Connect MonsterInsights بزنید تا کار تنظیمات اولیه افزونه گوگل آنالیتیکس آغاز گردد. اکنون به صفحه جدیدی هدایت می شوید که از شما خواسته می شود حساب گوگل خود را در آن وارد کنید. ایمیل خود که قبلا با آن در سایت Google Analytics ثبت نموده اید را انتخاب کرده و مراحل را به جلو بروید.
مرحله آخر انتخاب پروفایل برای ردیابی کاربران است. به طور پیشفرض سایت انتخاب شده و شما باید با زدن روی دکمه Complete Connection آن را تایید نمایید.
حال مستقیما به پیشخوان ورپرس هدایت می شوید.
مشاهده آمار بازدیدکنندگان با افزونه گوگل آنالیتیکس در پیشخوان وردپرس
اکنون که با موفقیت افزونه تحلیلگر گوگل را نصب کردید، قادر به مشاهده اطلاعات مربوط به ترافیک ورودی به سایت در پیشخوان وردپرس می شوید. بدین منظور پس از ورود به داشبورد وردپرس به قسمت گوگل آنالیتیکس رفته و گزارش ها را انتخاب کنید.
همانطور که تصویر بالا مشاهده می کنید نمای کلی از گزارشات سایت نشان داده شده است. با کمی اسکرول به پایین می توانید معیارهای جلسات، بازدید صفحات و Bounce Rate را مشاهده کنید و به بررسی و مقایسه آن ها بپردازید. همچنین نوع دستگاهی که کاربران از آن برای ورود به سایت شما استفاده کرده اند نیز در این صفحه مشخص شده است. این آمار می تواند به شما کمک کند تا سرمایه گذاری بیشتری برای نمایش سایت در صفحه دستگاه محبوب کاربران انجام دهید.
شما همچنین درباره میزان ترافیکی تصور روشنی دارید که از کشورهای مختلف دریافت می کنید. اینکه ترافیک شما از کجا آمده، چه صفحه و پست هایی را مورد مشاهده قرار داده و محبوبیت کدام قسمت سایت شما بیشتر است.
در پایان
البته در ابزار بالای صفحه برخی از گزینه های دیگر مانند ناشران، کنسول جستجو، eCommerce، ابعاد، Forms و Real-Time گنجانده شده که برای استفاده از آن ها باید نسخه پولی این افزونه را خریداری کنید. با این حال نسخه رایگان آن اساسی ترین موارد را پوشانده و نیاز شما را به طور کامل مرتفع می سازد.
شما می توانید به وبلاگ پاورسرور مراجعه کنید و از بخش های کاربردی آن دیدن فرمایید. در دسته بندی آموزش وردپرس موضوعات ویژه ای در مورد بهبود عملکرد این سیستم مدیریت محتوا معرفی شده است. همچنین مقایسه افزونه های مختلف و جذاب وردپرس در این بخش وجود دارد که دیدن آن ها خالی از لطف نیست.