ارور 401 در وردپرس چیست و راه های جدید رفع آن
تصور کنید که به دنبال پست کردن مطلبی در سایت خود هستید، اما دلایلی دسترسی شما به وردپرس را مختل نموده است. در این حالت ارور 401 در وردپرس به شما نمایش داده می شود و امکان ورود به سیستم از شما سلب می گردد. دیدن Error 401 اگر شما را به استرس واداشته، حتما ادامه مطلب را از پاورسرور دنبال کنید.
به طور خلاصه اگر بخواهیم ارور 401 در وردپرس را بیان کنیم، وجود مشکلاتی در تایید اعتبار باعث آن می شود. اما در این مطلب به صورت کامل معنی آن را توضیح می دهیم و روش هایی جدید را برای رفع مشکل موجود پیشنهاد می کنیم.
عوامل بروز ارور 401 در وردپرس چیست؟
معمولا ارور 401 در وردپرس هنگام ورود به سیستم رخ داده و مرورگر به شما صفحه ای با محتوای Error 401 نشان می دهد. ارور unauthorized 401 به خطا در ورود مشهور شده و به شما پیغامی مبنی بر صحیح نبودن مشخصات ورود به دایرکتوری مورد نظر را می دهد. اگر شما روی یک دایرکتوری خاص در سایت، محدودیت دسترسی قرار داده باشید با اشتباه وارد کردن مشخصات ورود حتما به خطای 401 می روید. ?
اما همیشه این اتفاق باعث به وجود آمدن unauthorized 401 نخواهد شد و سایر مشکلات تایید اعتبار نیز باعث به وجود آمدن این شرایط می شود. تصویر زیر نتیجه یکی از نمونه های عدم تایید اعتبار ورود است که مرورگر شما را با آن مواجه می کند:
با استفاده از اطلاعات صحیح برای ورود، اررو 401 در وردپرس حل شده و دوباره به منابع دسترسی پیدا خواهید کرد. در حقیقت این یک مشکل موقتی بوده و به راحتی می توان آن را حل نمود. گاه قطع ارتباط برای لحظه ای میان سرور و مرورگر باعث ایجاد این خطا می شود که خود به خودی حل می شود. قفل شدن سایت اتفاق ناخوشایندی به شمار می رود و باید فورا اقدامی را برای آن انجام دهید.
نحوه رفع ارور 401 در وردپرس
ارور 401 چندین دلیل بالقوه دارد که تشخیص اثرگذاری هر یک در وقوع این اتفاق امر آسانی نیست. با توجه به توضیحاتی که تاکنون به شما در این مورد ارائه شده چندین راه حل احتمالی را مطرح خواهیم نمود تا با استفاده از آن ها مشکل را رفع کنید.
اول: رکوردهای DNS نام دامنه خود را بازنشانی کنید.
در بسیاری از موارد، رایانه شما داده های مربوط به آدرس های IP و URL هایی را ذخیره می کند که اغلب به آن ها سر می زنید. به این ترتیب، مرورگر می تواند درخواست های شما را سریع تر پردازش کند. منظور از بازنشانی رکوردهای DNS حذف تمام داده های موقتی از رایانه شماست. بنابراین در مراجعه بعدی خود به سایت، یک درخواست کاملا جدید ایجاد شده و دوباره عملیات تایید اعتبار صورت می پذیرد.
این فرایند در سیستم عامل های مختلف متفاوت است اما اگر از ویندوز استفاده می کنید، Command Prompt را باز کرده و دستور زیر را تایپ کنید:
ipconfig/flushdns
سپس ویندوز پیامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات برایتان ارسال می کند و می توانید دوباره به سایت خود دسترسی پیدا کنید.
دوم: حافظه کش فایروال و مرورگر خود را پاک کنید.
مرورگرها برای افزایش سرعت لود سایت های مختلف بخشی از داده های آن ها را در خود ذخیره می کنند. در چنین حالتی لازم نیست که مرورگر کل اطلاعات سایت را بارگذاری نماید، چنین فرایندی به کش یا حافظه پنهان مشهور است. در بعضی از موارد امکان دارد که ناخودآگاه اطلاعات نادرستی را برای ورود به سایت ذخیره کرده باشید. اگر ریشه مشکل شما خطای 401 در ردپرس است، می توان با پاک کردن حافظه کش در چند دقیقه آن را رفع نمود.
اگر از روش پاک کردن حافظه پنهان در مرورگرهای مختلف اطلاعی ندارید، حتما به پست نحوه پاک کردن کش مرورگر های محبوب مراجعه کنید که در این رابطه منتشر شده است.
حال سایت خود را دوباره باز کنید، اگر مشکل هنوز پا برجاست باید حافظه کش فایروال را نیز خالی کنید. در برخی از موارد فایروال به دلایل امنیتی در مسیر ارتباط شما با سایت اختلالاتی را به وجود می آورد که منجر به خطاهای اعتبار می شود. روند خالی کردن کش فایروال وابسته به ابزاری است که از آن استفاده می کنید.
اگر کاربر کلودفلر هستید، بعد از ورود به داشبورد سری به برگه Caching بزنید. در این قسمت گزینه ای برای پاک کردن همه چیز، شامل کل حافظه کش مرورگر و فایروال وجود دارد که می توان از آن استفاده نمود.
سوم: سازگاری افزونه ها و قالب سایت را با یکدیگر بررسی کنید.
مشکلات سازگاری افزونه ها و قالب سایت می تواند سبب بروز ارور401 در وردپرس شود. در صورت دسترسی به پیشخوان وردپرس، تمام افزونه های خود را غیر فعال کنید و سپس قالب سایت خود را به یکی از پوسته های پیشفرض وردپرس برگردانید. اما اگر در ورود به داشبورد مشکل دارید راه حل دیگری وجود دارد که با خواندن پست غیرفعال کردن افزونه ها هنگام عدم دسترسی به پیشخوان وردپرس، آن را در می یابید.
چهارم: محدودیت دسترسی برای دایرکتوری های وردپرس را در سی پنل غیرفعال کنید.
اصلاح و ویرایش کدهای پرونده .htaccess وردپرس به ما اجازه اضافه کردن ویژگی های مفیدی را می دهد. یکی از این امکانات محافظت از دایرکتوری های خاص مورد نظر شماست که با ایجاد لایه حفاظتی جدید مانع دسترسی افراد مزاحم به مسیرهای حساس سایت شما می شود. اما مشکل اینجاست در صورت فراموشی مشخصات عبور، سایت کاملا قفل می شود و فقط با غیرفعال کردن این ویژگی کارتان راه می افتد.
برای اینکه بدانید چگونه باید رمز عبور را از دایرکتوری وردپرس حذف کنید، حتما سری به پست آموزشی محافظت با ابزار Directory Privacy از دایرکتوری سایت در سی پنل بزنید.
پنجم: با ارائه دهنده هاستینگ خود تماس بگیرید.
اگر تمامی موارد بالا را تست کرده اید اما هنوز اررر401 در وردپرس را مشاهده می کنید، بهترین راه حل تماس با ارائه دهنده هاستینگ است. وقتی تمام راه های بالا را متحان کرده باشید و هنوز از مشکلات موجود رنج ببرید، حتما مشکلات مربوط به سرور شماست. تیم پشتیبانی و فنی سرویس میزبانی وب ابزارهای تشخیصی بهتری برای رفع مشکل موجود دارند.
ارور 401 در وردپرس یکی از ارورهای رایج در سیستم بوده که کاربران زیادی را درگیر خود نموده است. بنابراین در این مطلب از وبلاگ پاورسرور بیشتر به چرایی این مسئله پرداختیم و راه های جدید را برای حل آن مورد بررسی قرار دادیم. موضوعات مختلفی را در بخش آموزش وردپرس مطرح نمودیم که لازمه استفاده از این سیستم محتوای محبوب می باشد.